Kringloop tips

Kringloop tips

Tres.....waar haal jij toch altijd je toffe vintage items vandaan? Naar welke rommelmarkten ga jij? Waar is die leuke kringloop van je filmpje? Die laatse vraag krijg ik standaard na elke reel die ik plaats op instagram, waarin ik aan het kringlopen ben.

Soms deel ik de adresjes wel en soms deel ik de adresjes niet,

maar ik heb zeker wel tips voor jou waar je adresjes kunt vinden:

- heb jij de kringloop app al op je telefoon? Hier hebben heel veel kringlopen zich voor aangemeld. Ik kijk altijd even op deze app als ik naar een plaats ga die nieuw voor mij is. De reviews lees ik vluchtig door, want vaak zijn die oud of er staan er maar een paar op. En wat een ander niet leuk vindt, kan jij wel weer tof vinden. Als iemand schrijft dat het een rommeltje is in de kringloop, dan vind ik dat weer geweldig. Dus ga vooral zelf ontdekken en kijk wat jij prettig vindt.

- type gewoon het woord "kringloop" in op googlemaps. Dit doe ik ook altijd naast de kringloop app. Vaak komen er dan net wat andere adresjes ineens weer tevoorschijn. Of zoek op "tweedehands" en kijk eens wat er dan tevoorschijn komt.

- Voor rommelmarkten en kofferbakverkopen, kijk ik vaak op de website www.meukisleuk.nl. Je kan selecteren op datum en op provincie. Tip: kijk ook een dag van te voren nog even of jouw markt wel doorgaat. En soms staan er ineens ook weer nieuwe markten bij, die zich pas later hebben aangemeld.

- meld je aan op de plaatselijke facebook groepen. Daar delen ze vaak van alles wat er zich in een dorp afspeelt. Zoals rommelmarkten :)

- vaak houden kerken ook 1 of 2 keer paar jaar een markt. Altijd leuk en vaak tegen kleine prijsjes.

- volg mij op instagram :-) daar deel ik regelmatig leuke kringlopen waar ik kom !

 

Extra tips voor in de kringloop:

- let op de openingstijden van de kringloop. Ik heb regelmatig voor een dichte deur gestaan :(

 

 

 

 

Terug naar blog